Bobwhite Quail:

History, Biology, and Practical Management for SC Landowners

May 21st, 2018 - Orangeburg, SC

Time	Topic
9:00 - 9:10 (10 min)	Welcome and Intro
9:10 - 10:00 (50 min)	History of Quail & Biology of Quail – Cory Heaton
10:00 - 10:20 (20 min)	Native Vegetation – Paul Grimes
10:20 - 10:40 (20 min)	Forest Management – Michael
10:40 - 10:55 (15 min)	BREAK
10:55 - 11:15 (20 min)	Ag Management – Susan
11:15 - 11:45 (30 min)	Fire Management – TJ Savereno
11:45 - 12:05 (20 min)	Supplemental Planting – Marion Barnes
12:05 – 12:35 (30 min)	Cost Share – Andy
12:35 – 1:30 (55 min)	LUNCH w/ presentation covering National Bobwhite Conservation Initiative & South Carolina Bobwhite Initiative – Breck Carmichael
1:30 - 2:00 (30 min)	Equipment and Safety – Marion Barnes
2:00 - 3:30 (1:30 min)	Field Tour - Everyone

Should you require special accommodations due to a disability, please notify our office (843-563-5773) ten days prior to the event.

